Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2318
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яворський, Богдан Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-03T08:16:31Z | - |
dc.date.available | 2025-03-03T08:16:31Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Яворський Б. І. Формування продуктивності вівса залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Львів. 2024. 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2318 | - |
dc.description | Спеціальність 201 «Агрономія» | uk_UA |
dc.description.abstract | В умовах Львівської області Стрийського району впродовж 2023 – 2024 років проводилися дослідження з вивчення особливостей формування продуктивності сортів вівса. Об’єктом досліджень були сорти вівса: Айворі, Бусол, Закат та Деснянський за рівня удобрення N120Р40К80. У результаті проведених досліджень встановлено, що в умовах Львівської області на сірих лісових ґрунтах найдоцільніше вирощувати сорти Айворі та Бусол оскільки найвищу врожайність забезпечив сорт Бусол – 4,74 т/га, що є в порівнянні до сорту Деснянський більше на 1,07 т/га (з найнижчим показником врожайності, 3,67 т/га) та на 0,24 т/га більше від сорту Айворі (4,50 т/га). Сорт Закат сформував урожайність зерна вівса на рівні 4,18 т/га. Найвищий вміст білка в насінні мали сорти Айворі та Бусол 14,90 % та 14,66%. А найнижчим даний показник був у сорту Деснянський 13,58 %. Найврожайніший сорт Бусол забезпечив вміст жиру на рівні 4,13 %. За проведеними розрахунками, вищі показники жиру забезпечили сорти Закат – 4,67%, Деснянський 3,79 %, найнижчим був вміст у сорту Айворі 3,51 %. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | овес | uk_UA |
dc.subject | oats | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | врожайність | uk_UA |
dc.subject | yield | uk_UA |
dc.subject | білок | uk_UA |
dc.subject | protein | uk_UA |
dc.title | Формування продуктивності вівса залежно від сорту | uk_UA |
dc.title.alternative | Formation of oat productivity depending on the variety. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yavors〓kyy_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,21 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.