Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2311| Название: | Формування продуктивності сортів сої залежно від способу сівби |
| Другие названия: | Soybean Variety Productivity Formation depending on the Sowing Method |
| Авторы: | Сенчук, Сергій Олегович |
| Ключевые слова: | соя soybean сорт variety спосіб сівби sowing method структура врожаю crop structure |
| Дата публикации: | 2024 |
| Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
| Библиографическое описание: | Сенчук С.О. Формування продуктивності сортів сої залежно від способу сівби: кваліфікаційна робота. Львів. 2024. 90 с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Дослідження проводили упродовж 2023-2024 рр. в умовах Західного Лісостепу Чортківського р-ну Тернопільської обл. Передбачалось вивчити реакцію ранньостиглого сорту Романтика і середньораннього сорту Королева на способи сівби. З цією метою проводили спостереження за тривалістю періоду вегетації сої, визначали біометричні показники рослин, елементи структури врожаю, його рівень, фізичні й хімічні показники якості зерна, а також економічну й та енергетичну ефективність вирощування сортів сої. За результатами досліджень встановлено, що на чорноземі типовому малогумусному кращим способом сівби сої є звичайний рядковий з міжряддями 15 см. Урожайність сої сорту Романтика на цьому варіанті формувалась на рівні 32,4 ц/га, а в сорту Королева – 35,1 ц/га. За сівби звичайним рядковим способом рівень рентабельності становив 198 та 223 % відповідно у сортів Романтика і Королева. За сівби широкорядним способом рівень рентабельності знизився відповідно до 177 та 202 % |
| Описание: | Спеціальність 201 «Агрономія» |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2311 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Senchuk_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,28 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.