Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2282
Назва: Оцінка ефективності удобрення картоплі на світло-сірому лісовому ґрунті в умовах Львівської області
Інші назви: Evaluation of potato fertilization efficiency on light gray forest soil of Lviv region
Автори: Думич, Олег Васильович
Ключові слова: картопля
potato
удобрення
fertilization
ґрунт
soil
врожайність
yield
поживний режим ґрунту
soil nutritional status
продуктивність
productivity
мінеральне живлення
mineral nutrition
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Думич О. В. Оцінка ефективності удобрення картоплі на світло-сірому лісовому ґрунті в умовах Львівської області: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 83 с.
Короткий огляд (реферат): В межах філії “*****” у Львівській області у 2023–2024 роках вивчали вплив удобрення на формування продуктивності картоплі та агрохімічні властивості світло-сірого лісового ґрунту. Метою досліджень було визначити рівень удобрення картоплі, який високого врожаю бульб доброї якості та позитивно впливатиме на поживний режим ґрунту. Сорт картоплі – Гранада. Кращі результати у досліді забезпечила органо-мінеральна система удобрення (N90P90K120 на фоні посіву редьки олійної), за якої середня врожайність за період досліджень становила 34,3 т/га та на 13,1 т/га перевищувала показник контролю. Для вирощування картоплі сорту Гранада на світло-сірому лісовому ґрунті в умовах Львівської області рекомендовано поєднувати посів сидерату (редьки олійної) та внесення мінеральних добрив нормою N90P90K120, що забезпечить формування високого врожаю бульб хорошої якості.
Опис: Спеціальність 201 «Агрономія»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2282
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dumych_mag.pdfКваліфікаційна робота1,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.