Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2266
Назва: Дослідження фізико-механічних властивостей грунту з обґрунтування конструктивних параметрів розпушувача грунту
Інші назви: Study of the physical and mechanical properties of the soil to justify the design parameters of the soil loosener
Автори: Головчак, Роман Ігорович
Ключові слова: питомий опір ґрунту
specific soil resistance
розпушувальний робочий орган
loosening working body
критична глибина обробітку
critical tillage depth
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Бібліографічний опис: Головчак Р.І. Дослідження фізико-механічних властивостей ґрунту з обґрунтування конструктивних параметрів розпушувача ґрунту: дипломна робота. Львів, 2024. 58 с.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз сучасного стану механізації розпушування ґрунту, конструкцій робочих органів машин для розробки ґрунтів, на основі чого обґрунтовано необхідність розробки конструктивно технологічної схеми розпушувального знаряддя для пошарового розпушення ґрунту. Проведений аналіз силової взаємодії робочих органів з ґрунтом, та теоретичне обґрунтування тягового опору розпушувального знаряддя. На основі теоретичних досліджень отримані залежності для розрахунку параметрів запропонованого робочого органу для пошарового розпушення ґрунту. Наведені результати експериментальних досліджень окремих фізико-механічних властивостей ґрунту, залежності питомого тягового опору та якісних показників роботи ґрунторозпушувального знаряддя від його конструктивно-технологічних параметрів.
Опис: Спеціальність 208 Агроінженерія
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2266
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Golovchak_mag.pdfСпеціальність 208 Агроінженерія1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.