Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2264
Назва: Дослідження фізико-механічних властивостей зернових матеріалів з обґрунтуванням конструктивно - кінематичних параметрів кульового млина
Інші назви: Study of physical and mechanical properties of grain materials with substantiation of structural and kinematic parameters of the ball mill
Автори: Хілярський, Микола Миронович
Ключові слова: подрібнення
grinding
шаровий млин
ball mill
матеріал
material
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Бібліографічний опис: Хілярський М.М. Дослідження фізико-механічних властивостей зернових матеріалів з обґрунтуванням конструктивно - кінематичних параметрів кульового млина: дипломна робота. Львів, 2024. 57 с.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз сучасного стану механізації подрібнення зернових сумішей, засобів механізації для виконання технологічного процесу подрібнення. На основі патентного огляду та з використанням отриманих результатів на лабораторному обладнанні побудовані графіки та варіаційні криві подрібнення зрнової суміші, обґрунтована необхідність удосконалення кінематичних режимів роботи та технологічної схеми нового кульового млина. Наведені результати експериментальних досліджень окремих фізико-механічних властивостей зернових матеріалів, залежності міцності та якісних показників роботи кульового млина від його конструктивно-технологічних параметрів. Розроблені заходи з техніки безпеки, проведено розрахунок економічної ефективності використання знаряддя запропонованої конструкції.
Опис: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2264
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hilyarsky_M_mag.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"873,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.