Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2264
Название: Дослідження фізико-механічних властивостей зернових матеріалів з обґрунтуванням конструктивно - кінематичних параметрів кульового млина
Другие названия: Study of physical and mechanical properties of grain materials with substantiation of structural and kinematic parameters of the ball mill
Авторы: Хілярський, Микола Миронович
Ключевые слова: подрібнення
grinding
шаровий млин
ball mill
матеріал
material
Дата публикации: 2024
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Библиографическое описание: Хілярський М.М. Дослідження фізико-механічних властивостей зернових матеріалів з обґрунтуванням конструктивно - кінематичних параметрів кульового млина: дипломна робота. Львів, 2024. 57 с.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз сучасного стану механізації подрібнення зернових сумішей, засобів механізації для виконання технологічного процесу подрібнення. На основі патентного огляду та з використанням отриманих результатів на лабораторному обладнанні побудовані графіки та варіаційні криві подрібнення зрнової суміші, обґрунтована необхідність удосконалення кінематичних режимів роботи та технологічної схеми нового кульового млина. Наведені результати експериментальних досліджень окремих фізико-механічних властивостей зернових матеріалів, залежності міцності та якісних показників роботи кульового млина від його конструктивно-технологічних параметрів. Розроблені заходи з техніки безпеки, проведено розрахунок економічної ефективності використання знаряддя запропонованої конструкції.
Описание: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2264
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Hilyarsky_M_mag.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"873,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.