Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2263
Название: | Дослідження фізико-механічних властивостей стебел кукурудзи для оптимізації процесу їх подрібнення |
Другие названия: | Study of the physical and mechanical properties of corn stalks to optimize the process of their grinding |
Авторы: | Гембар, Андрій Миколайович |
Ключевые слова: | різальний апарат cutting machine безпідпірний зріз unsupported cut рослина plant |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Библиографическое описание: | Гембар А.М. Дослідження фізико-механічних властивостей стебел кукурудзи для оптимізації процесу їх подрібнення: дипломна робота. Львів, 2024. 64 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено аналіз сучасного стану механізації збирання кукурудзи, засобів механізації для виконання технологічного процесу зрізування стебел, на основі чого обґрунтовано необхідність розробки конструктивно технологічної схеми подрібнювальної частини кукурудзозбирального комбайна, що містить сегментний різальний апарат. Розроблена гіпотеза щодо робото здатності різального пристрою, проведені теоретичні дослідження розробленої конструктивно технологічної схеми. Отримані основні залежності для розрахунку параметрів різального пристрою. Наведені результати експериментальних досліджень якісних показників енергомісткості робочих органів кукурудзозбирального комбайна. Розроблені заходи техніки безпеки проведено розрахунок економічної ефективності вдосконаленого різального апарата. |
Описание: | 208 "Агроінженерія" |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2263 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gembar_mag.pdf | 208 "Агроінженерія" | 3,04 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.