Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2263
Назва: | Дослідження фізико-механічних властивостей стебел кукурудзи для оптимізації процесу їх подрібнення |
Інші назви: | Study of the physical and mechanical properties of corn stalks to optimize the process of their grinding |
Автори: | Гембар, Андрій Миколайович |
Ключові слова: | різальний апарат cutting machine безпідпірний зріз unsupported cut рослина plant |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Бібліографічний опис: | Гембар А.М. Дослідження фізико-механічних властивостей стебел кукурудзи для оптимізації процесу їх подрібнення: дипломна робота. Львів, 2024. 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз сучасного стану механізації збирання кукурудзи, засобів механізації для виконання технологічного процесу зрізування стебел, на основі чого обґрунтовано необхідність розробки конструктивно технологічної схеми подрібнювальної частини кукурудзозбирального комбайна, що містить сегментний різальний апарат. Розроблена гіпотеза щодо робото здатності різального пристрою, проведені теоретичні дослідження розробленої конструктивно технологічної схеми. Отримані основні залежності для розрахунку параметрів різального пристрою. Наведені результати експериментальних досліджень якісних показників енергомісткості робочих органів кукурудзозбирального комбайна. Розроблені заходи техніки безпеки проведено розрахунок економічної ефективності вдосконаленого різального апарата. |
Опис: | 208 "Агроінженерія" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2263 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gembar_mag.pdf | 208 "Агроінженерія" | 3,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.