Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2233
Название: Дослідження параметрів тістомісильної машини для виробництва хлібобулочних виробів
Другие названия: Research on the parameters of a dough mixer for the production of bakery products
Авторы: Салацький, Святослав Ігорович
Ключевые слова: тістомісильна машина, лінія, хлібобулочні вироби, тісто
dough mixer, line, bakery products, dough
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Салацький С.І. Дослідження параметрів тістомісильної машини для виробництва хлібобулочних виробів: кваліфікаційна робота. Дубляни: ЛНУП, 2024. 71 с.
Краткий осмотр (реферат): Проведено огляд конструкцій існуючих тістомісильних машин вітчизняного та закордонного виробництва. На основі проведеного аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розроблено теоретичні основи розрахунку машин для приготування тіста виконаних в блочній конструкції. Здійснено основи технологічного і конструктивного розрахунку робочих органів тістомісильної машини. В результаті проведеного моделювання параметрів тістомісильної машини, обґрунтовано її конструктивні параметри. Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у хлібопекарному цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму. В результаті виконання кваліфікаційної роботи здійснено розрахунки техніко-економічної оцінки конструкцій тістомісильної машини.
Описание: Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2233
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Salatskyi_Smag.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"2,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.