Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2233| Название: | Дослідження параметрів тістомісильної машини для виробництва хлібобулочних виробів |
| Другие названия: | Research on the parameters of a dough mixer for the production of bakery products |
| Авторы: | Салацький, Святослав Ігорович |
| Ключевые слова: | тістомісильна машина, лінія, хлібобулочні вироби, тісто dough mixer, line, bakery products, dough |
| Дата публикации: | 2024 |
| Издательство: | Львівський національний університет природокористування |
| Библиографическое описание: | Салацький С.І. Дослідження параметрів тістомісильної машини для виробництва хлібобулочних виробів: кваліфікаційна робота. Дубляни: ЛНУП, 2024. 71 с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Проведено огляд конструкцій існуючих тістомісильних машин вітчизняного та закордонного виробництва. На основі проведеного аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розроблено теоретичні основи розрахунку машин для приготування тіста виконаних в блочній конструкції. Здійснено основи технологічного і конструктивного розрахунку робочих органів тістомісильної машини. В результаті проведеного моделювання параметрів тістомісильної машини, обґрунтовано її конструктивні параметри. Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у хлібопекарному цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму. В результаті виконання кваліфікаційної роботи здійснено розрахунки техніко-економічної оцінки конструкцій тістомісильної машини. |
| Описание: | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2233 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Salatskyi_Smag.pdf | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | 2,33 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.