Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2229| Название: | Дослідження параметрів тістоприготувального агрегату для виробництва хлібобулочних виробів |
| Другие названия: | Research on the parameters of a dough preparation unit for the production of bakery products |
| Авторы: | Євчій, Володимир Сергійович |
| Ключевые слова: | Тісто, Агрегат, Хліб, Машина Dough, Unit, Bread, Machine |
| Дата публикации: | 2024 |
| Издательство: | Львівський національний університет природокористування |
| Библиографическое описание: | Євчій В.С. Дослідження параметрів тістоприготувального агрегату для виробництва хлібобулочних виробів: кваліфікаційна робота. Дубляни: ЛНУП, 2024. 70 с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто класифікацію та конструктивні елементи існуючих засобів для приготування тіста. На основі аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розглянуто основи технологічного і конструктивного розрахунку робочих органів агрегатів для приготування тіста. Здійснено розробку теоретичних основ розрахунку агрегатів для приготування тіста виконаних в блочній конструкції. На основі моделювання залежностей, які визначають конструктивні параметри елементів тістоприготувального агрегату обґрунтовано його конструктивні параметри. Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у хлібопекарному цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму. Здійснено енергетичну та техніко-економічну оцінку запропонованого конструктивного виконання тістоприготувального агрегату. |
| Описание: | Спеціальність 133 Галузеве машинобудування |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2229 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Yevchiy_V_mag.pdf | Спеціальність 133 Галузеве машинобудування | 1,9 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.