Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФедишин, Сергій Йосипович-
dc.date.accessioned2025-02-18T07:52:14Z-
dc.date.available2025-02-18T07:52:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФедишин С.Й. Формування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 98 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractСорт ячменю озимого Флеммінг сформував добре розвинуті посіви, проте, сорту КВС-Космос була властива вища натура зерна, а сорту Віола вищий коефіцієнт продуктивного кущення, кількість колосків та зерен у колосі й маса 1000 зерен. Дворічні дослідження показали, що урожайність ячменю сорту КВС-Космос на 6,8 %, а у сорту Віола на 11,9 % була більшою ніж у Флеммінга. Зерно сорту КВС-Космос характеризувалось нижчим, а сорту Віола вищим вмістом сухої речовини, ніж сорту Флеммінг. Проте найвищий вміст білку зафіксовано у сорту КВС-Космос. Зерно сорту Віола переважало інші сорти ячменю озимого за загальною та енергетичною поживністю.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectурожайuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectзерноuk_UA
dc.subjectgrainuk_UA
dc.subjectячмінь озимийuk_UA
dc.subjectwinter barleyuk_UA
dc.titleФормування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту.uk_UA
dc.title.alternativeFormation of yield and nutritional value of winter barley grain depending on the varietyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Fedyshyn_mag.pdfКваліфікаційна робота1,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.