Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
Назва: Формування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту.
Інші назви: Formation of yield and nutritional value of winter barley grain depending on the variety
Автори: Федишин, Сергій Йосипович
Ключові слова: урожай
yield
поживність
nutritional value
сорти
varieties
зерно
grain
ячмінь озимий
winter barley
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Федишин С.Й. Формування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 98 с.
Короткий огляд (реферат): Сорт ячменю озимого Флеммінг сформував добре розвинуті посіви, проте, сорту КВС-Космос була властива вища натура зерна, а сорту Віола вищий коефіцієнт продуктивного кущення, кількість колосків та зерен у колосі й маса 1000 зерен. Дворічні дослідження показали, що урожайність ячменю сорту КВС-Космос на 6,8 %, а у сорту Віола на 11,9 % була більшою ніж у Флеммінга. Зерно сорту КВС-Космос характеризувалось нижчим, а сорту Віола вищим вмістом сухої речовини, ніж сорту Флеммінг. Проте найвищий вміст білку зафіксовано у сорту КВС-Космос. Зерно сорту Віола переважало інші сорти ячменю озимого за загальною та енергетичною поживністю.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fedyshyn_mag.pdfКваліфікаційна робота1,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.