Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
Tytuł: | Формування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту. |
Inne tytuły: | Formation of yield and nutritional value of winter barley grain depending on the variety |
Autorzy: | Федишин, Сергій Йосипович |
Słowa kluczowe: | урожай yield поживність nutritional value сорти varieties зерно grain ячмінь озимий winter barley |
Data wydania: | 2024 |
Wydawca: | Львівський національний університет природокористування |
Cytat: | Федишин С.Й. Формування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 98 с. |
Abstract: | Сорт ячменю озимого Флеммінг сформував добре розвинуті посіви, проте, сорту КВС-Космос була властива вища натура зерна, а сорту Віола вищий коефіцієнт продуктивного кущення, кількість колосків та зерен у колосі й маса 1000 зерен. Дворічні дослідження показали, що урожайність ячменю сорту КВС-Космос на 6,8 %, а у сорту Віола на 11,9 % була більшою ніж у Флеммінга. Зерно сорту КВС-Космос характеризувалось нижчим, а сорту Віола вищим вмістом сухої речовини, ніж сорту Флеммінг. Проте найвищий вміст білку зафіксовано у сорту КВС-Космос. Зерно сорту Віола переважало інші сорти ячменю озимого за загальною та енергетичною поживністю. |
Opis: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221 |
Występuje w kolekcjach: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Fedyshyn_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,53 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi