Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
Title: Формування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту.
Other Titles: Formation of yield and nutritional value of winter barley grain depending on the variety
Authors: Федишин, Сергій Йосипович
Keywords: урожай
yield
поживність
nutritional value
сорти
varieties
зерно
grain
ячмінь озимий
winter barley
Issue Date: 2024
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Федишин С.Й. Формування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 98 с.
Abstract: Сорт ячменю озимого Флеммінг сформував добре розвинуті посіви, проте, сорту КВС-Космос була властива вища натура зерна, а сорту Віола вищий коефіцієнт продуктивного кущення, кількість колосків та зерен у колосі й маса 1000 зерен. Дворічні дослідження показали, що урожайність ячменю сорту КВС-Космос на 6,8 %, а у сорту Віола на 11,9 % була більшою ніж у Флеммінга. Зерно сорту КВС-Космос характеризувалось нижчим, а сорту Віола вищим вмістом сухої речовини, ніж сорту Флеммінг. Проте найвищий вміст білку зафіксовано у сорту КВС-Космос. Зерно сорту Віола переважало інші сорти ячменю озимого за загальною та енергетичною поживністю.
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fedyshyn_mag.pdfКваліфікаційна робота1,53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.