Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220| Tytuł: | Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту |
| Inne tytuły: | Formation of productivity and nutritional value of spring barley grain depending on the variety |
| Autorzy: | Рудик, Роман Ігорович |
| Słowa kluczowe: | урожай yield поживність nutrition сорт variety зерно grain ярий ячмінь spring barley |
| Data wydania: | 2024 |
| Wydawca: | Львівський національний університет природокористування |
| Cytat: | Рудик Р.І. Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с. |
| Abstract: | У 2023-2024 рр. проведені дослідження показали, що сорт ячменю Амадей характеризується більшою урожайністю зерна. Його зерно відзначається вищою кількістю сухої речовини, більшим вмістом протеїну, жиру і безазотистих екстрактивних речовин, а зерно сорту КВС Джессі ‒ вищим вмістом клітковини й золи. Загалом енергетична ефективність вирощування ярого ячменю сорту Амадей є вищою, ніж сорту КВС Джессі, натомість собівартість виробництва зерна сорту Амадей нижча, а рентабельність і чистий прибуток вищими, що свідчить про кращу економічну ефективність. |
| Opis: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220 |
| Występuje w kolekcjach: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Rudyk_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,09 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi