Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220
Tytuł: Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту
Inne tytuły: Formation of productivity and nutritional value of spring barley grain depending on the variety
Autorzy: Рудик, Роман Ігорович
Słowa kluczowe: урожай
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зерно
grain
ярий ячмінь
spring barley
Data wydania: 2024
Wydawca: Львівський національний університет природокористування
Cytat: Рудик Р.І. Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с.
Abstract: У 2023-2024 рр. проведені дослідження показали, що сорт ячменю Амадей характеризується більшою урожайністю зерна. Його зерно відзначається вищою кількістю сухої речовини, більшим вмістом протеїну, жиру і безазотистих екстрактивних речовин, а зерно сорту КВС Джессі ‒ вищим вмістом клітковини й золи. Загалом енергетична ефективність вирощування ярого ячменю сорту Амадей є вищою, ніж сорту КВС Джессі, натомість собівартість виробництва зерна сорту Амадей нижча, а рентабельність і чистий прибуток вищими, що свідчить про кращу економічну ефективність.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Rudyk_mag.pdfКваліфікаційна робота1,09 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi