Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220
Title: Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту
Other Titles: Formation of productivity and nutritional value of spring barley grain depending on the variety
Authors: Рудик, Роман Ігорович
Keywords: урожай
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зерно
grain
ярий ячмінь
spring barley
Issue Date: 2024
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Рудик Р.І. Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с.
Abstract: У 2023-2024 рр. проведені дослідження показали, що сорт ячменю Амадей характеризується більшою урожайністю зерна. Його зерно відзначається вищою кількістю сухої речовини, більшим вмістом протеїну, жиру і безазотистих екстрактивних речовин, а зерно сорту КВС Джессі ‒ вищим вмістом клітковини й золи. Загалом енергетична ефективність вирощування ярого ячменю сорту Амадей є вищою, ніж сорту КВС Джессі, натомість собівартість виробництва зерна сорту Амадей нижча, а рентабельність і чистий прибуток вищими, що свідчить про кращу економічну ефективність.
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rudyk_mag.pdfКваліфікаційна робота1,09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.