Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220
Title: | Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту |
Other Titles: | Formation of productivity and nutritional value of spring barley grain depending on the variety |
Authors: | Рудик, Роман Ігорович |
Keywords: | урожай yield поживність nutrition сорт variety зерно grain ярий ячмінь spring barley |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Рудик Р.І. Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с. |
Abstract: | У 2023-2024 рр. проведені дослідження показали, що сорт ячменю Амадей характеризується більшою урожайністю зерна. Його зерно відзначається вищою кількістю сухої речовини, більшим вмістом протеїну, жиру і безазотистих екстрактивних речовин, а зерно сорту КВС Джессі ‒ вищим вмістом клітковини й золи. Загалом енергетична ефективність вирощування ярого ячменю сорту Амадей є вищою, ніж сорту КВС Джессі, натомість собівартість виробництва зерна сорту Амадей нижча, а рентабельність і чистий прибуток вищими, що свідчить про кращу економічну ефективність. |
Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rudyk_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.