Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2211
Название: «Стан та шляхи вдосконалення виробничо-комерційної діяльності у ТОВ «Б*****» Дрогобицького району Львівської області»
Другие названия: The state and ways of improving the production and commercial activity of «B*****» LLC, Drohobytsky district, Lviv region.
Авторы: Величко, Роман Богданович
Ключевые слова: підприємництво,
entrepreneurship,
виробничо-комерційна діяльність,
production and commercial activity,
ефективність виробництва,
production efficiency,
рентабельність підприємства
profitability of the enterprise
Дата публикации: 24-янв-2025
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Величко Р. Стан та шляхи вдосконалення виробничо-комерційної діяльності у ТОВ «Б*****» Дрогобицького району Львівської області. Кваліфікаційна робота. Кваліфікаційна робота: 80 с. текстової частини, 2025.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі висвітлено теоретичні основи виробничо-комерційної діяльності підприємств, а саме: сутність і значення виробничо-комерційної діяльності у забезпеченні ефективності підприємства, особливості функціонування меблевої галузі в Україні та методику дослідження. Проведено аналіз сучасного стану виробничо-комерційної діяльності у ТОВ «Б*****», проведено оцінку майна підприємства, аналіз ліквідності і платоспроможності, аналіз фінансової стійкості, прибутковості та рентабельності підприємства. Встановлено основні тенденції та перспективи розвитку ТОВ «Б*****» та розроблено стратегічні напрями вдосконалення виробничо-комерційної діяльності у ТОВ «Б*****».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2211
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Величко _Р..pdf1,95 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.