Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2209
Назва: Оцінка та прогнозування кон’юнктури регіонального споживчого ринку.
Інші назви: Assessment and forecasting of the regional consumer market conditions.
Автори: Шаргут, Віталій Романович
Ключові слова: ринкова кон’юнктура,
market conditions,
регіональний споживчий ринок,
regional consumer market,
попит,
demand,
пропозиція,
supply,
ринкова ціна,
market price,
виробництво,
production,
споживання,
consumption,
ринок продовольчих товарів,
food market,
продукти харчування,
food products,
оцінка ринкової кон’юнктури,
assessment of market conditions,
тренди попиту та пропозиції за окремими товарними групами.
supply and demand trends by individual product groups
Дата публікації: 24-січ-2025
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Шаргут В.Р. Оцінка та прогнозування кон’юнктури регіонального споживчого ринку. Кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 101 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі висвітлено теоретико-методологічні основи дослідження кон'юнктури регіонального споживчого ринку. З’ясовано сутність кон’юнктури споживчого ринку, її складові та фактори формування, розглянуто структуру та основні характеристики регіонального споживчого ринку. Проведено оцінку кон'юнктури регіонального споживчого ринку продовольчих товарів, зокрема проаналізовано стан регіонального ринку продовольчих товарів та здійснено оцінку попиту та пропозиції продовольчих товарів як складової ринкової кон’юнктури. За результатами проведених досліджень здійснено прогноз тенденцій розвитку кон'юнктури регіонального споживчого ринку продовольчих товарів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2209
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Шаргут друк (репозитарій).pdfДиплом Шаргут (репозитарій).pdf2,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.