Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2209
Title: | Оцінка та прогнозування кон’юнктури регіонального споживчого ринку. |
Other Titles: | Assessment and forecasting of the regional consumer market conditions. |
Authors: | Шаргут, Віталій Романович |
Keywords: | ринкова кон’юнктура, market conditions, регіональний споживчий ринок, regional consumer market, попит, demand, пропозиція, supply, ринкова ціна, market price, виробництво, production, споживання, consumption, ринок продовольчих товарів, food market, продукти харчування, food products, оцінка ринкової кон’юнктури, assessment of market conditions, тренди попиту та пропозиції за окремими товарними групами. supply and demand trends by individual product groups |
Issue Date: | 24-Jan-2025 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Шаргут В.Р. Оцінка та прогнозування кон’юнктури регіонального споживчого ринку. Кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 101 с. |
Abstract: | У роботі висвітлено теоретико-методологічні основи дослідження кон'юнктури регіонального споживчого ринку. З’ясовано сутність кон’юнктури споживчого ринку, її складові та фактори формування, розглянуто структуру та основні характеристики регіонального споживчого ринку. Проведено оцінку кон'юнктури регіонального споживчого ринку продовольчих товарів, зокрема проаналізовано стан регіонального ринку продовольчих товарів та здійснено оцінку попиту та пропозиції продовольчих товарів як складової ринкової кон’юнктури. За результатами проведених досліджень здійснено прогноз тенденцій розвитку кон'юнктури регіонального споживчого ринку продовольчих товарів. |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2209 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом Шаргут друк (репозитарій).pdf | Диплом Шаргут (репозитарій).pdf | 2,34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.