Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2201
Название: Дослідження роботи гомогенізатора для виробництва молочних продуктів
Другие названия: Research on the operation of a homogenizer for the production of dairy products
Авторы: Голубець, Роман Андрійович
Ключевые слова: Гомогенізатор, Молоко, Лінія, Гомогенізуюча головка
Homogenizer, Milk, Line, Homogenizing head
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Голубець Р.А. Дослідження роботи гомогенізатора для виробництва молочних продуктів: кваліфікаційна робота. Дубляни: ЛНУП, 2024. 90 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто класифікацію, патентний і літературний огляд конструктивних елементів гомогенізатора молочних продуктів. На основі аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розглянуто технологічні особливості виробництва молочних продуктів. Проведено аналіз технологічних і конструктивних розрахунків технологічної лінії виробництва молочних продуктів в цілому та її складових елементів. Здійснено технологічні і конструктивні розрахунки елементів технологічної лінії виробництва молочних продуктів, змодельовано їх взаємозалежність та обґрунтовано оптимальні конструктивні параметри. Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у переробному цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму. На основі проведених досліджень пораховано техніко-економічну ефективність запропонованого технічного рішення, в результаті якої виявлено, що запропонована технологічна лінія виробництва молочних продуктів характеризується найкращими показниками
Описание: Спеціальність 133 Галузеве машинобудування
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2201
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
HolubecR_mag.pdfСпеціальність 133 Галузеве машинобудування3,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.