Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2201
Назва: Дослідження роботи гомогенізатора для виробництва молочних продуктів
Інші назви: Research on the operation of a homogenizer for the production of dairy products
Автори: Голубець, Роман Андрійович
Ключові слова: Гомогенізатор, Молоко, Лінія, Гомогенізуюча головка
Homogenizer, Milk, Line, Homogenizing head
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Голубець Р.А. Дослідження роботи гомогенізатора для виробництва молочних продуктів: кваліфікаційна робота. Дубляни: ЛНУП, 2024. 90 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто класифікацію, патентний і літературний огляд конструктивних елементів гомогенізатора молочних продуктів. На основі аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розглянуто технологічні особливості виробництва молочних продуктів. Проведено аналіз технологічних і конструктивних розрахунків технологічної лінії виробництва молочних продуктів в цілому та її складових елементів. Здійснено технологічні і конструктивні розрахунки елементів технологічної лінії виробництва молочних продуктів, змодельовано їх взаємозалежність та обґрунтовано оптимальні конструктивні параметри. Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у переробному цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму. На основі проведених досліджень пораховано техніко-економічну ефективність запропонованого технічного рішення, в результаті якої виявлено, що запропонована технологічна лінія виробництва молочних продуктів характеризується найкращими показниками
Опис: Спеціальність 133 Галузеве машинобудування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2201
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
HolubecR_mag.pdfСпеціальність 133 Галузеве машинобудування3,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.