Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2177
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЦіздин, Степан Іванович-
dc.date.accessioned2025-02-11T19:04:24Z-
dc.date.available2025-02-11T19:04:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЦіздин С.І. Урожайність й поживна цінність зерна сої залежно від сорту. Кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2177-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractВивчалася продуктивність і поживність зерна сої різних сортів. Встановлено, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах сої сортів Мілленіум і Аквамарин дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Аквамарин показав кращі результати, ніж сорт Мілленіум.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectурожайuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectзерноuk_UA
dc.subjectgrainuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectsoybeanuk_UA
dc.titleУрожайність й поживна цінність зерна сої залежно від сортуuk_UA
dc.title.alternativeYield and nutritional value of soybeans depending on the varietyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tsizdyn_mag.pdfКваліфікаційна робота673,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.