Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2175
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПідгайний, Арсен-Михайло Романович-
dc.date.accessioned2025-02-11T18:53:23Z-
dc.date.available2025-02-11T18:53:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПідгайний А.-М.Р. Урожайність й поживна цінність гороху залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2175-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractВивчалася продуктивність і поживність зерна гороху різних сортів. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах гороху посівного сортів Люмп і Тренді дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Тренді показав кращі результати, ніж сорт Люмп.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectурожайuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectзерноuk_UA
dc.subjectgrainuk_UA
dc.subjectгорохuk_UA
dc.subjectpeauk_UA
dc.titleУрожайність й поживна цінність гороху залежно від сортуuk_UA
dc.title.alternativeYield and nutritional value of peas depending on the varietyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pidhainyi_mag.pdfКваліфікаційна робота975,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.