Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2175
Назва: Урожайність й поживна цінність гороху залежно від сорту
Інші назви: Yield and nutritional value of peas depending on the variety
Автори: Підгайний, Арсен-Михайло Романович
Ключові слова: урожай
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зерно
grain
горох
pea
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Підгайний А.-М.Р. Урожайність й поживна цінність гороху залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 80 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчалася продуктивність і поживність зерна гороху різних сортів. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах гороху посівного сортів Люмп і Тренді дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Тренді показав кращі результати, ніж сорт Люмп.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2175
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pidhainyi_mag.pdfКваліфікаційна робота975,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.