Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2173
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМаслюк, Ігор Романович-
dc.date.accessioned2025-02-11T18:28:13Z-
dc.date.available2025-02-11T18:28:13Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМаслюк І.Р. Урожайність й поживна цінність зерна сої різних сортів: кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2173-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractВивчалася продуктивність і поживність зерна сої різних сортів. Встановлено, що вирощування на дерново-підзолистих ґрунтах сої сортів Вишиванка і Аврора дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Аврора показав кращі результати, ніж сорт Вишиванка.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectурожайuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectзерноuk_UA
dc.subjectgrainuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectsoybeanuk_UA
dc.titleУрожайність й поживна цінність зерна сої різних сортівuk_UA
dc.title.alternativeYield and nutritional value of soybeans of different varietiesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Masliuk_mag.pdfКваліфікаційна робота768,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.