Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2101
Название: Оцінка впливу виробничої діяльності Приватного акціонерного товариства Концерн Хлібпром - Львівський хлібокомбінат №1 на навколишнє середовище та розробка методів усунення їх негативного впливу
Другие названия: Evaluation of the influence of industrial functioning of the private company KHlib-Prom (Lviv Bakery Complex No 1) on the environment and development of methods of its negative influence liquidation
Авторы: Кунь, Мар’ян Богданович
Ключевые слова: харчова промисловість
food industry
хлібзавод
bakery
забруднення повітря
air polution
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Кунь М.Б. Оцінка впливу виробничої діяльності Приватного акціонерного товариства Концерн Хлібпром - Львівський хлібокомбінат №1 на навколишнє середовище та розробка методів усунення їх негативного впливу .– Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 62 с.
Краткий осмотр (реферат): У даній кваліфікаційній роботі представлено оцінку впливу діяльності діяльності ПрАТ «Концерн Хлібпром» – Львівський Хлібзавод №1 на стан навколишнього середовища. На території заводу виявлено 25 стаціонарних джерел викиду, 24 з яких являють собою організовані джерела, а одне є неорганізованим. Детально було проведено аналіз забруднення повітря атмосфери та поверхневих вод за рахунок викидів забрудників, ґрунтуючись на даних інвентаризації джерел викидів забруднюючих речовин. Для організованих стаціонарних джерел викидів встановлено нормативи гранично допустимих викидів (ГДВ) без врахування розсіювання полютантів в атмосфері. Зокрема, визначені нормативи для таких речовин: діоксид мангану (5 мг/м³), оксид нікелю (1 мг/м³), оксид хрому (5 мг/м³), діоксид азоту (500 мг/м³), монооксид вуглецю (250 мг/м³), сполуки фтору (5 мг/м³), формальдегід (20 мг/м³), а також завислі речовини та пил борошна, цукру, какао й крохмалю (150 мг/м³). Перевищень нормативів ГДВ жодного з забруднювачів не виявлено. Окремо розглянуто питання охорони праці в умовах лабораторії.
Описание: Спеціальність 101 «Екологія»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2101
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kun_mag.pdfКваліфікаційна робота1,48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.