Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2101
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКунь, Мар’ян Богданович-
dc.date.accessioned2025-01-17T17:11:21Z-
dc.date.available2025-01-17T17:11:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКунь М.Б. Оцінка впливу виробничої діяльності Приватного акціонерного товариства Концерн Хлібпром - Львівський хлібокомбінат №1 на навколишнє середовище та розробка методів усунення їх негативного впливу .– Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2101-
dc.descriptionСпеціальність 101 «Екологія»uk_UA
dc.description.abstractУ даній кваліфікаційній роботі представлено оцінку впливу діяльності діяльності ПрАТ «Концерн Хлібпром» – Львівський Хлібзавод №1 на стан навколишнього середовища. На території заводу виявлено 25 стаціонарних джерел викиду, 24 з яких являють собою організовані джерела, а одне є неорганізованим. Детально було проведено аналіз забруднення повітря атмосфери та поверхневих вод за рахунок викидів забрудників, ґрунтуючись на даних інвентаризації джерел викидів забруднюючих речовин. Для організованих стаціонарних джерел викидів встановлено нормативи гранично допустимих викидів (ГДВ) без врахування розсіювання полютантів в атмосфері. Зокрема, визначені нормативи для таких речовин: діоксид мангану (5 мг/м³), оксид нікелю (1 мг/м³), оксид хрому (5 мг/м³), діоксид азоту (500 мг/м³), монооксид вуглецю (250 мг/м³), сполуки фтору (5 мг/м³), формальдегід (20 мг/м³), а також завислі речовини та пил борошна, цукру, какао й крохмалю (150 мг/м³). Перевищень нормативів ГДВ жодного з забруднювачів не виявлено. Окремо розглянуто питання охорони праці в умовах лабораторії.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectхлібзаводuk_UA
dc.subjectbakeryuk_UA
dc.subjectзабруднення повітряuk_UA
dc.subjectair polutionuk_UA
dc.titleОцінка впливу виробничої діяльності Приватного акціонерного товариства Концерн Хлібпром - Львівський хлібокомбінат №1 на навколишнє середовище та розробка методів усунення їх негативного впливуuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of the influence of industrial functioning of the private company KHlib-Prom (Lviv Bakery Complex No 1) on the environment and development of methods of its negative influence liquidationuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kun_mag.pdfКваліфікаційна робота1,48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.