Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2101
Назва: Оцінка впливу виробничої діяльності Приватного акціонерного товариства Концерн Хлібпром - Львівський хлібокомбінат №1 на навколишнє середовище та розробка методів усунення їх негативного впливу
Інші назви: Evaluation of the influence of industrial functioning of the private company KHlib-Prom (Lviv Bakery Complex No 1) on the environment and development of methods of its negative influence liquidation
Автори: Кунь, Мар’ян Богданович
Ключові слова: харчова промисловість
food industry
хлібзавод
bakery
забруднення повітря
air polution
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Кунь М.Б. Оцінка впливу виробничої діяльності Приватного акціонерного товариства Концерн Хлібпром - Львівський хлібокомбінат №1 на навколишнє середовище та розробка методів усунення їх негативного впливу .– Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 62 с.
Короткий огляд (реферат): У даній кваліфікаційній роботі представлено оцінку впливу діяльності діяльності ПрАТ «Концерн Хлібпром» – Львівський Хлібзавод №1 на стан навколишнього середовища. На території заводу виявлено 25 стаціонарних джерел викиду, 24 з яких являють собою організовані джерела, а одне є неорганізованим. Детально було проведено аналіз забруднення повітря атмосфери та поверхневих вод за рахунок викидів забрудників, ґрунтуючись на даних інвентаризації джерел викидів забруднюючих речовин. Для організованих стаціонарних джерел викидів встановлено нормативи гранично допустимих викидів (ГДВ) без врахування розсіювання полютантів в атмосфері. Зокрема, визначені нормативи для таких речовин: діоксид мангану (5 мг/м³), оксид нікелю (1 мг/м³), оксид хрому (5 мг/м³), діоксид азоту (500 мг/м³), монооксид вуглецю (250 мг/м³), сполуки фтору (5 мг/м³), формальдегід (20 мг/м³), а також завислі речовини та пил борошна, цукру, какао й крохмалю (150 мг/м³). Перевищень нормативів ГДВ жодного з забруднювачів не виявлено. Окремо розглянуто питання охорони праці в умовах лабораторії.
Опис: Спеціальність 101 «Екологія»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2101
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kun_mag.pdfКваліфікаційна робота1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.