Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2101
Title: | Оцінка впливу виробничої діяльності Приватного акціонерного товариства Концерн Хлібпром - Львівський хлібокомбінат №1 на навколишнє середовище та розробка методів усунення їх негативного впливу |
Other Titles: | Evaluation of the influence of industrial functioning of the private company KHlib-Prom (Lviv Bakery Complex No 1) on the environment and development of methods of its negative influence liquidation |
Authors: | Кунь, Мар’ян Богданович |
Keywords: | харчова промисловість food industry хлібзавод bakery забруднення повітря air polution |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Кунь М.Б. Оцінка впливу виробничої діяльності Приватного акціонерного товариства Концерн Хлібпром - Львівський хлібокомбінат №1 на навколишнє середовище та розробка методів усунення їх негативного впливу .– Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 62 с. |
Abstract: | У даній кваліфікаційній роботі представлено оцінку впливу діяльності діяльності ПрАТ «Концерн Хлібпром» – Львівський Хлібзавод №1 на стан навколишнього середовища. На території заводу виявлено 25 стаціонарних джерел викиду, 24 з яких являють собою організовані джерела, а одне є неорганізованим. Детально було проведено аналіз забруднення повітря атмосфери та поверхневих вод за рахунок викидів забрудників, ґрунтуючись на даних інвентаризації джерел викидів забруднюючих речовин. Для організованих стаціонарних джерел викидів встановлено нормативи гранично допустимих викидів (ГДВ) без врахування розсіювання полютантів в атмосфері. Зокрема, визначені нормативи для таких речовин: діоксид мангану (5 мг/м³), оксид нікелю (1 мг/м³), оксид хрому (5 мг/м³), діоксид азоту (500 мг/м³), монооксид вуглецю (250 мг/м³), сполуки фтору (5 мг/м³), формальдегід (20 мг/м³), а також завислі речовини та пил борошна, цукру, какао й крохмалю (150 мг/м³). Перевищень нормативів ГДВ жодного з забруднювачів не виявлено. Окремо розглянуто питання охорони праці в умовах лабораторії. |
Description: | Спеціальність 101 «Екологія» |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2101 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kun_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.