Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2087
Назва: Фінансовий стан фермерського господарства Кушпіта Б.О. Львівського району Львівської області та шляхи його покращення
Інші назви: Financial Condition of B.O. Kushpit's Farm in Lviv District of Lviv Region and Ways of its Improvement
Автори: Мул, Андрій Олександрович
Ключові слова: оцінка фінансового стану
assessment of financial condition
платоспроможність
solvency
ліквідність
liquidity
інформаційна база
information base
фінансова стійкість
financial stability
рентабельність
profitability
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛНУП
Бібліографічний опис: Мул А.О. Фінансовий стан фермерського господарства Кушпіта Б.О. Львівського району Львівської області та шляхи його покращення: Магістерська робота.Львів, 2024. 88с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання теоретичних засад аналізу фінансового стану підприємств. Розкрито основні підходи до визначення сутності та методів оцінки фінансового стану, а також охарактеризовано інформаційне забезпечення, необхідне для проведення такого аналізу. Докладно описано методологію перевірки фінансового стану. Аналіз фінансового становища досліджуваного підприємства здійснено за такими ключовими аспектами, як платоспроможність (ліквідність), ділова активність, фінансова стійкість та прибутковість діяльності. Надано рекомендації щодо підвищення ефективності фінансової діяльності досліджуваного господарства у перспективі. На основі проведених розрахунків та отриманих даних сформульовано висновки та запропоновано конкретні заходи для покращення фінансового стану господарства.
Опис: 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2087
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мул А.О. кваліфікаційна робота Репозитарій.pdfКваліфікаційна робота752,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.