Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2072| Title: | «Екологічна оцінка впливу Приватного акціонерного товариства «Львівський жиркомбінат» на довкілля Львова в умовах війни» |
| Other Titles: | Environmental assessment of the impact of the Private Joint-Stock Company "Lviv Oil Plant" on the environment of Lviv during the war |
| Authors: | Мудрик, Роман Володимирович |
| Keywords: | жиркомбінат fat plant війна war екологія ecology забруднюючі речовини pollutants |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
| Citation: | Мудрик Р.М. Екологічна оцінка впливу Приватного акціонерного товариства «Львівський жиркомбінат» на довкілля Львова в умовах війни». Кваліфікаційна робота. Львів. 2024. 86 с. |
| Abstract: | Під час виконання кваліфікаційної роботи магістра вивчено особливості роботи ПрАТ «Львівський жиркомбінат» та представлена детальна характеристика технологічного процесу підприємства. Представлена детальна характеристика джерел викидів і джерел утворення забруднюючих речовин. Здійснено визначення викидів шкідливих речовин, що потрапляють в атмосферу та водне середовище від об’єктів даного підприємства. Встановлено гранично допустимі викиди. Проведено розрахунок викидів забруднюючих речовин від газоспалюючих установок, розрахунок економічних збитків від забруднення. Вироблено рекомендації з організації контролю викидів. Досліджено вплив виробництва жиркомбінату на екологічну ситуацію у Львові та доведено, що воно впливає на забруднення навколишнього природного середовища особливо у час війни. |
| Description: | Спеціальність 101 «Екологія» |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2072 |
| Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Mudryk_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.