Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2015
Назва: | Облік і контроль виробництва овочевої продукції у *******» |
Інші назви: | Accounting and Control of Vegetable Production in “****” Limited Liability Company in Lviv District of Lviv Region |
Автори: | Банах, Маріанна Ігорівна |
Ключові слова: | облік accounting виробництво production овочівництво vegetable growing первинні документи primary documents контроль control |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Банах М. І. «Облік і контроль виробництва овочевої продукції у *******».– магістерська робота. Кафедра обліку та оподаткування – Дубляни, 2024. 86 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього рівня «Магістр» присвячена вивченню питанню сучасного стану виробництва овочевої продукції в сільськогосподарських підприємствах України в цілому, так і зокрема у *******, особливостям даної галузі та організації обліку біологічного перетворення і контролю виробництва овочів та проблемам калькулювання собівартості даного виду продукції. Запропоновано покращення організаційних засад обліку основного сільськогосподарського виробництва шляхом запровадження в обліковий процес більш ефективного і прогресивного програмного забезпечення українського виробництва та можливістю вивчення і використання міжнародної практика із застосуванням міжнародних стандартів фінансової звітності і обліку. |
Опис: | Спеціальність 071 "Облік і оподаткування" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2015 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Banach_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 2,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.