Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1957
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМедвідь, Анастасія Богданівна-
dc.date.accessioned2025-01-08T16:56:20Z-
dc.date.available2025-01-08T16:56:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМедвідь А.Б. Обґрунтування технологічних і конструктивних параметрів дискового сошника зернової сівалки: кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1957-
dc.descriptionСпеціальніть 208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractВиконано теоретичне дослідження загортання насіння і мінеральних добрив комбінованими сошниками, досліджено рух насіння і добрив у внутрішній порожнині дискового сошника, а також відбивання та розсіювання насіння і добрив при ударі. Обґрунтована конструктивна схема універсального комбінованого сошника. Розроблена програма і методика експериментальних досліджень дводискових сошників на лабораторній установці і стенді для швидкісної кінозйомки подачі насіння і добрив на дно борозни. Запропонована оригінальна методика обробки дослідних даних та отримані результати досліджень сошників із застосуванням швидкісної кінозйомки, а також впливу відбивачів на якість загортання насіння.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectобґрунтування параметрівuk_UA
dc.subjectparameter justificationuk_UA
dc.subjectдисковий сошникuk_UA
dc.subjectdisc coulteruk_UA
dc.subjectзернова сівалкаuk_UA
dc.subjectgrain seederuk_UA
dc.titleОбґрунтування технологічних і конструктивних параметрів дискового сошника зернової сівалкиuk_UA
dc.title.alternativeJustification of technological and design parameters of the disk coulter of a grain seederuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Medvid_mag.pdf208 "Агроінженерія"1,52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.