Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1934| Назва: | Світовий ринок зерна: сучасний стан, тенденції, перспективи розвитку. |
| Інші назви: | The global grain market: current state, trends, and development prospects. |
| Автори: | Букай, Руслан Анатолійович |
| Ключові слова: | світовий ринок зерна world grain market виробництво зернових grain production експорт зерна grain export споживання зерна grain consumption ціни prices інфраструктура infrastructure інвестиції investments |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
| Бібліографічний опис: | Букай Р.А. Світовий ринок зерна: сучасний стан, тенденції та перспективи розвитку : магістерська робота. Львів, 2024. 73 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджено теоретико-методичні основи функціонування світового ринку зерна. Проаналізовано сутність, структуру та основні характеристики цього ринку, а також роль ключових учасників у формуванні глобальних поставок. Обгрунтовано методику дослідження ринку зерна та ідентифіковано ключові детермінанти його розвитку. У роботі здійснено детальний аналіз динаміки виробництва та експорту зернових культур, оцінено тенденції споживання зерна та фактори, що визначають попит, а також проаналізовано стан цінових коливань на світовому ринку. Запропоновано перспективи розвитку ринку зерна, зокрема інструменти його регулювання, рекомендації щодо вдосконалення інфраструктури та логістики, а також заходи для підвищення інвестиційної привабливості зернового сектора як чинника стабільності. |
| Опис: | Спеціальність 292 "Міжнародні економічні відносини" |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1934 |
| Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Букай_репозитарій.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.