Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1924
Назва: Вплив строків сівби редиски посівної на показники урожайності та якості
Інші назви: Influence of sowing dates of seed radish on yield and quality indicators
Автори: Пелех, Роман Ігорович
Ключові слова: редиска посівна
sowing radish
сорт
variety
строки сівби
sowing time
урожайність
yield
якість
quality
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Пелех Р. І. Вплив строків сівби редиски посівної на показники урожайності та якості. Львів, 2024. 79 с.
Короткий огляд (реферат): Дослідження були проведені впродовж 2003 – 2004 років в умовах Навчально-наукового центру Львівського НУП на темно-сірих опідзолених ґрунтах. Метою досліджень було вивчення впливу різних строків сівби редиски посівної на урожайність та якість коренеплодів в умовах ННЦ Львівського НУП. За результатами дослідження встановлено, що оптимальним строком є третя декада березня, за якої врожайність досягала 10,7 т/га, а товарність – 84,5 %. The research was conducted during 2003 – 2004 in the conditions of the Educational and Research Center of Lviv NUP on dark gray podzolic soils. The purpose of the research was to study the effect of different sowing dates of seed radish on the yield and quality of root crops in the conditions of the Educational and Research Center of Lviv NUP. According to the results of the study, it was found that the optimal time was the third decade of March, when the yield reached 10,7 t/ha, and the marketability was 84,5%.
Опис: ОПП «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» РВО «магістр»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1924
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pelekh_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота2,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.