Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1924
Title: | Вплив строків сівби редиски посівної на показники урожайності та якості |
Other Titles: | Influence of sowing dates of seed radish on yield and quality indicators |
Authors: | Пелех, Роман Ігорович |
Keywords: | редиска посівна sowing radish сорт variety строки сівби sowing time урожайність yield якість quality |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Пелех Р. І. Вплив строків сівби редиски посівної на показники урожайності та якості. Львів, 2024. 79 с. |
Abstract: | Дослідження були проведені впродовж 2003 – 2004 років в умовах Навчально-наукового центру Львівського НУП на темно-сірих опідзолених ґрунтах. Метою досліджень було вивчення впливу різних строків сівби редиски посівної на урожайність та якість коренеплодів в умовах ННЦ Львівського НУП. За результатами дослідження встановлено, що оптимальним строком є третя декада березня, за якої врожайність досягала 10,7 т/га, а товарність – 84,5 %. The research was conducted during 2003 – 2004 in the conditions of the Educational and Research Center of Lviv NUP on dark gray podzolic soils. The purpose of the research was to study the effect of different sowing dates of seed radish on the yield and quality of root crops in the conditions of the Educational and Research Center of Lviv NUP. According to the results of the study, it was found that the optimal time was the third decade of March, when the yield reached 10,7 t/ha, and the marketability was 84,5%. |
Description: | ОПП «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» РВО «магістр» |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1924 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pelekh_mag.pdf.pdf | Кваліфікаційна робота | 2,38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.