Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1923
Назва: Господарсько-біологічна оцінка сортів квасолі звичайної в умовах Львівщини
Інші назви: Economic and biological evaluation of common bean varieties in Lviv region
Автори: Матірний, Олександр Сергійович
Ключові слова: квасоля звичайна
common bean
сорт
variety
урожайність
yield
біохімічний склад
biochemical composition
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Матірний О. С. Господарсько-біологічна оцінка сортів квасолі звичайної в умовах Львівщини. Львів, 2024. 79 с.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було вивчення ефективності сортів квасолі звичайної для одержання високого врожаю з доброю якістю продукції в умовах Львівщини. На основі проведених досліджень встановлено, що сорт Перлина показав найвищі показники врожайності (3,0 т/га), економічної ефективності (125,7% рентабельності) та якісних характеристик насіння, що підтверджує його доцільність для вирощування в умовах Західного Лісостепу України. During 2023-2024, research was conducted in the Lviv region on dark gray podzolized medium loamy soils to study the economic and biological evaluation of common bean varieties of national selection. The purpose of the research was to study the effectiveness of common bean varieties for obtaining high yields with good product quality in the Lviv region. Based on the research, it was found that the Pearl variety showed the highest yields (3,0 t/ha), economic efficiency (125,7% profitability) and quality characteristics of seeds, which confirms its feasibility for cultivation in the Western Forest-Steppe of Ukraine.
Опис: ОПП «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» РВО «магістр»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1923
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Matirnyi_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.