Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1899| Title: | Покращення якості електричної енергії споживачів електричної підстанції середньої напруги |
| Other Titles: | Improvement of the quality of electric energy of consumers of the medium-voltage electric substation |
| Authors: | Марканич, В'ячеслав Ігорович |
| Keywords: | КОЕФІЦІЄНТ COEFFICIENT ПОТУЖНОСТІ POWERS НЕСИНУСОЇДАЛЬНІСТЬ NON-SINOEDIOUSNESS ГАРМОНІКА HARMONICA |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
| Citation: | Марканич В. І. Покращення якості електричної енергії споживачів електричної підстанції середньої напруги: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 58 с. |
| Abstract: | У кваліфікаційній роботі репрезентовано аналіз параметрів якості напруги ПС 35/10 кВ «Шахта-2» та розроблено заходи для їх покращан-ня. Здійснено характеристику досліджуваного об’єкта електропостачання, виконано детальний аналіз наявних споживачів, пристроїв компенсації та трансформаторів. Для дослідження координат режимів роботи підстанції, було розроблено її модель та проведено ряд симуляцій. Представлено де-тальний аналіз наявності вищих гармонік у мережі. Для встановлення при-чин їх виникнення було побудовано частотні характеристики компенсацій-них пристроїв для різних потужностей та самої мережі. Розкрито ключові питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, які стосують-ся тематики кваліфікаційної роботи. Запропоновано заходи, для підвищен-ня рівня напруг, уникнення виникнення у мережі вищих гармонік та під-вищення коефіцієнта потужності. |
| Description: | 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1899 |
| Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Марканич В.І..pdf | Кваліфікаційна робота | 13,02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.