Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1876
Название: Автоматизація процесу копчення м’ясної продукції
Другие названия: Automation of the process of smoking meat products
Авторы: Перегінець, Юрій Іванович
Ключевые слова: алгоритми
algorithms
автоматизації
automation
розробка функціональної схеми системи автоматизації
development of the functional scheme of the automation system
мікроконтролер
microcontroller
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Перегінець Ю.І. Автоматизація процесу копчення м’ясної продукції : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 73с.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано сучасний стан копчення м’ясної продукції. Виконано аналіз видів копчення м’ясної продукції. Подано вимоги до обладнання для копчення м’ясної продукції. Наведено особливості автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Здійснено обґрунтування доцільності автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Виконана розробка функціональної схеми системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Здійснено вибір засобів для системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Розроблена схема конструкції системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції . Подано особливості збирання та опис системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Запропоновано алгоритми та написано коди для підключення системи до Інтернету та до AWS Mobile Hub. Розроблено заходи із охорони праці. Виконано розрахунок економічної ефективності від автоматизації процесу копчення м’ясної продукції.
Описание: Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1876
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pereginets_bach.pdfКваліфікаційна робота2,1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.