Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1876
Назва: Автоматизація процесу копчення м’ясної продукції
Інші назви: Automation of the process of smoking meat products
Автори: Перегінець, Юрій Іванович
Ключові слова: алгоритми
algorithms
автоматизації
automation
розробка функціональної схеми системи автоматизації
development of the functional scheme of the automation system
мікроконтролер
microcontroller
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Перегінець Ю.І. Автоматизація процесу копчення м’ясної продукції : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 73с.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано сучасний стан копчення м’ясної продукції. Виконано аналіз видів копчення м’ясної продукції. Подано вимоги до обладнання для копчення м’ясної продукції. Наведено особливості автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Здійснено обґрунтування доцільності автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Виконана розробка функціональної схеми системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Здійснено вибір засобів для системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Розроблена схема конструкції системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції . Подано особливості збирання та опис системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Запропоновано алгоритми та написано коди для підключення системи до Інтернету та до AWS Mobile Hub. Розроблено заходи із охорони праці. Виконано розрахунок економічної ефективності від автоматизації процесу копчення м’ясної продукції.
Опис: Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1876
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pereginets_bach.pdfКваліфікаційна робота2,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.