Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1876
Tytuł: Автоматизація процесу копчення м’ясної продукції
Inne tytuły: Automation of the process of smoking meat products
Autorzy: Перегінець, Юрій Іванович
Słowa kluczowe: алгоритми
algorithms
автоматизації
automation
розробка функціональної схеми системи автоматизації
development of the functional scheme of the automation system
мікроконтролер
microcontroller
Data wydania: 2024
Wydawca: Львівський національний університет природокористування
Cytat: Перегінець Ю.І. Автоматизація процесу копчення м’ясної продукції : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 73с.
Abstract: Проаналізовано сучасний стан копчення м’ясної продукції. Виконано аналіз видів копчення м’ясної продукції. Подано вимоги до обладнання для копчення м’ясної продукції. Наведено особливості автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Здійснено обґрунтування доцільності автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Виконана розробка функціональної схеми системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Здійснено вибір засобів для системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Розроблена схема конструкції системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції . Подано особливості збирання та опис системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Запропоновано алгоритми та написано коди для підключення системи до Інтернету та до AWS Mobile Hub. Розроблено заходи із охорони праці. Виконано розрахунок економічної ефективності від автоматизації процесу копчення м’ясної продукції.
Opis: Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1876
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Pereginets_bach.pdfКваліфікаційна робота2,1 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi