Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1876
Title: | Автоматизація процесу копчення м’ясної продукції |
Other Titles: | Automation of the process of smoking meat products |
Authors: | Перегінець, Юрій Іванович |
Keywords: | алгоритми algorithms автоматизації automation розробка функціональної схеми системи автоматизації development of the functional scheme of the automation system мікроконтролер microcontroller |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Перегінець Ю.І. Автоматизація процесу копчення м’ясної продукції : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 73с. |
Abstract: | Проаналізовано сучасний стан копчення м’ясної продукції. Виконано аналіз видів копчення м’ясної продукції. Подано вимоги до обладнання для копчення м’ясної продукції. Наведено особливості автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Здійснено обґрунтування доцільності автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Виконана розробка функціональної схеми системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Здійснено вибір засобів для системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Розроблена схема конструкції системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції . Подано особливості збирання та опис системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Запропоновано алгоритми та написано коди для підключення системи до Інтернету та до AWS Mobile Hub. Розроблено заходи із охорони праці. Виконано розрахунок економічної ефективності від автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. |
Description: | Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1876 |
Appears in Collections: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pereginets_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 2,1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.