Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1874
Назва: | Автоматизація процесу пастеризації та охолодження пива |
Інші назви: | Automation of the beer pasteurization and cooling process |
Автори: | Тимоць, Ігор Богданович |
Ключові слова: | автоматизація automation технічні засоби technical means контролер controller функціональна схема автоматизації functional automation scheme моделювання modeling |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Тимоць І.Б. Автоматизація процесу пастеризації та охолодження пива : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 67c. |
Короткий огляд (реферат): | В даній бакалаврській кваліфікаційній роботі описано технологічний процес пастеризації та охолодження пива, наведено тепловий баланс процесу охолодження пива. Проведено аналіз існуючих схем автоматизації технологічного процесу, вибір технічних засобів автоматизації, розроблена функціональна схема автоматизації технологічного процесу пастеризації та охолодження пива, розроблено програму для керування контролером Siemens Simatic S7-300, розроблені електричні схеми під’єднання засобів автоматизації. Проведений розрахунок та моделювання система автоматичного регулювання з вхідною величиною регулювання (теплообмінника) - витратою холодоагента, а вихідною – температура пива на виході з охолоджувача, здійснено вибір автоматичного регулятора та визначено його оптимальні параметри настроювання. Досліджено перехідні процеси, та визначені їх показники якості, описано схеми автоматизації. |
Опис: | Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1874 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tymots_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.