Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1870
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПерун, Владислав Андрійович-
dc.date.accessioned2024-11-10T00:53:42Z-
dc.date.available2024-11-10T00:53:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПерун В.А. Автоматизація технологічного процесу отримання сумішей під час виробництва продовольчих товарів: бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 58с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1870-
dc.descriptionСпеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз предметної області та з'ясовано декілька технологій створення сумішей, наведена класифікація пристроїв для виробництва сипучих сумішей та зроблено порівняльний аналіз змішувачів сипучих матеріалів, на основі чого обрано в розробці нонміксевий тип змішувача. Розглянуті особливості керування нонміксевим обладнанням, описані різні типи живильників, обрано шнековий живильник. Зроблені розрахунки та вибір технічних засобів автоматизації, а саме - розраховані характеристики живильника, розроблена структурна схема автоматизації та виконані розрахунок системи та вибір елементів. Розроблені міри по охороні праці та навколишнього середовища, а також здійснений розрахунок економічної ефективності системи.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectвиробництво сумішейuk_UA
dc.subjectproduction of mixturesuk_UA
dc.subjectнонміксингове обладнанняuk_UA
dc.subjectnon-mixing equipmentuk_UA
dc.subjectшнекові живильники,uk_UA
dc.subjectscrew feedersuk_UA
dc.subjectавтоматизована система управління процесом отримання сумішейuk_UA
dc.subjectautomated control system for the process of obtaining mixturesuk_UA
dc.titleАвтоматизація технологічного процесу отримання сумішей під час виробництва продовольчих товарівuk_UA
dc.title.alternativeAutomation of the technological process of obtaining mixtures during the production of food productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Perun_bach.pdfКваліфікаційна робота903,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.