Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1870
Назва: | Автоматизація технологічного процесу отримання сумішей під час виробництва продовольчих товарів |
Інші назви: | Automation of the technological process of obtaining mixtures during the production of food products |
Автори: | Перун, Владислав Андрійович |
Ключові слова: | виробництво сумішей production of mixtures нонміксингове обладнання non-mixing equipment шнекові живильники, screw feeders автоматизована система управління процесом отримання сумішей automated control system for the process of obtaining mixtures |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Перун В.А. Автоматизація технологічного процесу отримання сумішей під час виробництва продовольчих товарів: бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 58с. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз предметної області та з'ясовано декілька технологій створення сумішей, наведена класифікація пристроїв для виробництва сипучих сумішей та зроблено порівняльний аналіз змішувачів сипучих матеріалів, на основі чого обрано в розробці нонміксевий тип змішувача. Розглянуті особливості керування нонміксевим обладнанням, описані різні типи живильників, обрано шнековий живильник. Зроблені розрахунки та вибір технічних засобів автоматизації, а саме - розраховані характеристики живильника, розроблена структурна схема автоматизації та виконані розрахунок системи та вибір елементів. Розроблені міри по охороні праці та навколишнього середовища, а також здійснений розрахунок економічної ефективності системи. |
Опис: | Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1870 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Perun_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 903,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.