Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1870
Назва: Автоматизація технологічного процесу отримання сумішей під час виробництва продовольчих товарів
Інші назви: Automation of the technological process of obtaining mixtures during the production of food products
Автори: Перун, Владислав Андрійович
Ключові слова: виробництво сумішей
production of mixtures
нонміксингове обладнання
non-mixing equipment
шнекові живильники,
screw feeders
автоматизована система управління процесом отримання сумішей
automated control system for the process of obtaining mixtures
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Перун В.А. Автоматизація технологічного процесу отримання сумішей під час виробництва продовольчих товарів: бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 58с.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз предметної області та з'ясовано декілька технологій створення сумішей, наведена класифікація пристроїв для виробництва сипучих сумішей та зроблено порівняльний аналіз змішувачів сипучих матеріалів, на основі чого обрано в розробці нонміксевий тип змішувача. Розглянуті особливості керування нонміксевим обладнанням, описані різні типи живильників, обрано шнековий живильник. Зроблені розрахунки та вибір технічних засобів автоматизації, а саме - розраховані характеристики живильника, розроблена структурна схема автоматизації та виконані розрахунок системи та вибір елементів. Розроблені міри по охороні праці та навколишнього середовища, а також здійснений розрахунок економічної ефективності системи.
Опис: Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1870
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perun_bach.pdfКваліфікаційна робота903,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.