Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1870| Title: | Автоматизація технологічного процесу отримання сумішей під час виробництва продовольчих товарів |
| Other Titles: | Automation of the technological process of obtaining mixtures during the production of food products |
| Authors: | Перун, Владислав Андрійович |
| Keywords: | виробництво сумішей production of mixtures нонміксингове обладнання non-mixing equipment шнекові живильники, screw feeders автоматизована система управління процесом отримання сумішей automated control system for the process of obtaining mixtures |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
| Citation: | Перун В.А. Автоматизація технологічного процесу отримання сумішей під час виробництва продовольчих товарів: бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 58с. |
| Abstract: | Проведено аналіз предметної області та з'ясовано декілька технологій створення сумішей, наведена класифікація пристроїв для виробництва сипучих сумішей та зроблено порівняльний аналіз змішувачів сипучих матеріалів, на основі чого обрано в розробці нонміксевий тип змішувача. Розглянуті особливості керування нонміксевим обладнанням, описані різні типи живильників, обрано шнековий живильник. Зроблені розрахунки та вибір технічних засобів автоматизації, а саме - розраховані характеристики живильника, розроблена структурна схема автоматизації та виконані розрахунок системи та вибір елементів. Розроблені міри по охороні праці та навколишнього середовища, а також здійснений розрахунок економічної ефективності системи. |
| Description: | Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1870 |
| Appears in Collections: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Perun_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 903,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.