Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1869
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПатала, Юрій Богданович-
dc.date.accessioned2024-11-10T00:48:59Z-
dc.date.available2024-11-10T00:48:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПатала Ю.Б. Автоматизація процесу одержання штучного холоду у підприємствах харчової промисловості : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 66с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1869-
dc.descriptionСпеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"uk_UA
dc.description.abstractВ даній бакалаврській кваліфікаційній роботі описано технологічний процес одержання штучного холоду, наведено матеріальний баланс об`єкту і визначено параметри, які потрібно регулювати. Проведено аналіз існуючих схем автоматизації технологічного процесу, вибір технічних засобів автоматизації, розроблена функціональна схема автоматизації технологічного процесу одержання штучного холоду, розроблено програму для керування контролером Siemens Simatic S7-300, розроблені електричні схеми під’єднання засобів автоматизації. Проведений розрахунок та моделювання система автоматичного регулювання тиску конденсації, де вихідною величиною об’єкта регулювання є тиск конденсації аміаку, а регулюючою дією – зміна швидкості обертання секціонованого вентилятора у базовому випарному конденсаторі на одну ступінь.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectautomationuk_UA
dc.subjectтехнічні засобиuk_UA
dc.subjecttechnical meansuk_UA
dc.subjectконтролерuk_UA
dc.subjectcontrolleruk_UA
dc.subjectфункціональна схема автоматизаціїuk_UA
dc.subjectfunctional scheme of automationuk_UA
dc.subjectмоделюванняuk_UA
dc.subjectmodelinguk_UA
dc.titleАвтоматизація процесу одержання штучного холоду у підприємствах харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeAutomation of the process of obtaining artificial cold in food industry enterprisesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Patala_bach.pdfКваліфікаційна робота928,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.