Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1869
Назва: Автоматизація процесу одержання штучного холоду у підприємствах харчової промисловості
Інші назви: Automation of the process of obtaining artificial cold in food industry enterprises
Автори: Патала, Юрій Богданович
Ключові слова: автоматизація
automation
технічні засоби
technical means
контролер
controller
функціональна схема автоматизації
functional scheme of automation
моделювання
modeling
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Патала Ю.Б. Автоматизація процесу одержання штучного холоду у підприємствах харчової промисловості : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 66с.
Короткий огляд (реферат): В даній бакалаврській кваліфікаційній роботі описано технологічний процес одержання штучного холоду, наведено матеріальний баланс об`єкту і визначено параметри, які потрібно регулювати. Проведено аналіз існуючих схем автоматизації технологічного процесу, вибір технічних засобів автоматизації, розроблена функціональна схема автоматизації технологічного процесу одержання штучного холоду, розроблено програму для керування контролером Siemens Simatic S7-300, розроблені електричні схеми під’єднання засобів автоматизації. Проведений розрахунок та моделювання система автоматичного регулювання тиску конденсації, де вихідною величиною об’єкта регулювання є тиск конденсації аміаку, а регулюючою дією – зміна швидкості обертання секціонованого вентилятора у базовому випарному конденсаторі на одну ступінь.
Опис: Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1869
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patala_bach.pdfКваліфікаційна робота928,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.