Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1869
Tytuł: Автоматизація процесу одержання штучного холоду у підприємствах харчової промисловості
Inne tytuły: Automation of the process of obtaining artificial cold in food industry enterprises
Autorzy: Патала, Юрій Богданович
Słowa kluczowe: автоматизація
automation
технічні засоби
technical means
контролер
controller
функціональна схема автоматизації
functional scheme of automation
моделювання
modeling
Data wydania: 2024
Wydawca: Львівський національний університет природокористування
Cytat: Патала Ю.Б. Автоматизація процесу одержання штучного холоду у підприємствах харчової промисловості : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 66с.
Abstract: В даній бакалаврській кваліфікаційній роботі описано технологічний процес одержання штучного холоду, наведено матеріальний баланс об`єкту і визначено параметри, які потрібно регулювати. Проведено аналіз існуючих схем автоматизації технологічного процесу, вибір технічних засобів автоматизації, розроблена функціональна схема автоматизації технологічного процесу одержання штучного холоду, розроблено програму для керування контролером Siemens Simatic S7-300, розроблені електричні схеми під’єднання засобів автоматизації. Проведений розрахунок та моделювання система автоматичного регулювання тиску конденсації, де вихідною величиною об’єкта регулювання є тиск конденсації аміаку, а регулюючою дією – зміна швидкості обертання секціонованого вентилятора у базовому випарному конденсаторі на одну ступінь.
Opis: Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1869
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Patala_bach.pdfКваліфікаційна робота928,64 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi