Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1869
Title: | Автоматизація процесу одержання штучного холоду у підприємствах харчової промисловості |
Other Titles: | Automation of the process of obtaining artificial cold in food industry enterprises |
Authors: | Патала, Юрій Богданович |
Keywords: | автоматизація automation технічні засоби technical means контролер controller функціональна схема автоматизації functional scheme of automation моделювання modeling |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Патала Ю.Б. Автоматизація процесу одержання штучного холоду у підприємствах харчової промисловості : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 66с. |
Abstract: | В даній бакалаврській кваліфікаційній роботі описано технологічний процес одержання штучного холоду, наведено матеріальний баланс об`єкту і визначено параметри, які потрібно регулювати. Проведено аналіз існуючих схем автоматизації технологічного процесу, вибір технічних засобів автоматизації, розроблена функціональна схема автоматизації технологічного процесу одержання штучного холоду, розроблено програму для керування контролером Siemens Simatic S7-300, розроблені електричні схеми під’єднання засобів автоматизації. Проведений розрахунок та моделювання система автоматичного регулювання тиску конденсації, де вихідною величиною об’єкта регулювання є тиск конденсації аміаку, а регулюючою дією – зміна швидкості обертання секціонованого вентилятора у базовому випарному конденсаторі на одну ступінь. |
Description: | Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1869 |
Appears in Collections: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Patala_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 928,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.